Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο Ωραιών – Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1 – 1



Την ευκαιρία να διευρύνει την διαφορά του από τον δεύτερο Α.Ο.Ν Αρτάκης έχασε Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1 – 1 εκτός έδρας με τον Α.Ο Ωραιών.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 6' έχασαν ευκαιρία να κάνουν το 0 – 1 όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπιμπάϊ.
Ο Ευβοϊκός συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο 10' το σουτ του Αργύρη σταμάτησε στο δοκάρι για ακόμα μία φορά.
Στο 30' ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία για τους Ωραιούς όταν ο Τούσερτ βγήκε απέναντι από τον Μπόλμαση αλλά του σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς αλλά η πρώτη ευκαιρία άνηκε στον Ευβοϊκό όταν στο 48' ο Τριανταφύλλου έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0 – 1, ενώ 4' αργότερα ο Τούσερτ έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 59' ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου έκανε το 0 – 1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου και 10' αργότερα έχασαν την ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους με τον Αυλωνίτη.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 1 – 1 στο 93' με κεφαλιά του Ματζώρου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αθανασίου παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό τις ισοπαλίας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου