Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς – Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 0 – 2



Ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Α1 Κατηγορίας αφού επικράτησε με 2 – 0 του Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς εκτός έδρας.
Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων που είχαν σε καταπληκτική μέρα τον Σπανό και με δύο γκολ έδωσε πολύτιμη νίκη στην ομάδα του αφού σε συνεργασία με την γκέλα του Α.Ο.Ν Αρτάκης αύξησε την διαφορά στους +5.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 8' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπασούκο να πλασάρει αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπόλμπαση.
Στο 25' ο Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς απείλησε και πάλι όμως το σουτ του Παναγιωτάκου κατέληξε στην αγκαλιά του Μπόλμπαση.
Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα έκαναν το 0 – 1 στο 45' με τον Σπανό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μιτακίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48' ο Σπανός θα κάνει δύο τα τέρματα του έπειτα από ωραία πάσα του Ρούμπη γράφοντας το 0 – 2.
Στο 56' οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλέμ να πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Ο Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ στο 76' όταν ο Μπασούκος σε τετ α τετ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Μπόλμαση.
Στο 89' οι γηπεδούχοι θα χάσουν ακόμα μία ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Μπασούκου πέρασε λίγο άουτ.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου