Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Α.Ο Χαλκίς – Δάφνη Ερυθρών 4 – 0



Την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα καταλαμβάνει πλέων ο Α.Ο Χαλκίς μετά την ευρεία νίκη του απέναντι στην Δάφνη Ερυθρών με 4 – 0.
Η δεύτερη θέση ήρθε αφού ο Μανδραϊκός γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Π.Α.Σ Κόρινθος.
Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά και στο 4' απείλησε για πρώτη φορά με τον Καραφαντάρη όμως ο Κουτσοδήμος Μ. έδιωξε την ύστατη στιγμή.
Στο 5' ο Καλογερόπουλος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού νικήθηκε από τον Σταματίου που δήλωσε παρών.
Οι νερατζούρι θα γράψουν το 1 – 0 στο 11' έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη και υποδειγματικό πλασέ στην κίνηση από τον Νικολόπουλο από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 25' ο Γκιόκας θα μπει στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων όμως ο Σταματίου θα πέσει στα πόδια του και θα μαζέψει την μπάλα.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 33' ο Καρακατσάνης θα γράψει το 2 – 0 έπειτα από συστημένη σέντρα του Παστού.
Πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο Καραφαντάρης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ αλλά ο Σταματίου θα μπλοκάρει με εξαιρετική επέμβαση.
Με την συμπλήρωσε 10' στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο Χαλκίς θα γράψει το 3 – 0 με δυνατή κεφαλιά του Καλογερόπουλου.
Στο 62' ο Καραφαντάρης θα γράψει το τελικό 4 – 0 με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην συμβολή των δοκαριών του Σταματίου που δεν κατάφερε να αντιδράσει.
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες αφού ο Μελέτης Σοφός είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του από το 72' και στο 79' αποχώρησε λόγο τραυλματισμού ο Τσέλος ενώ στο 85' τραυματίστηκε και ο Κώνστας.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Χαλκίς: Τοπαλίδης, Πέτσηςε, Γούναρης, Παστός (60' Γιογιός), Νικολόπουλος (90' Ταυλαρίδης), Μπιρμπίλι, Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Γκιόκας (75' Μπακρής), Καρακατσάνης, Καφαντάρης.

Δάφνη Ερυθρών: Σταματίου, Γκολόσι (47' Κώνστας), Κουτσοδήμος Π. (56' Γκούρλας), Μάγκας, Κουτσοδήμος Μ., Τσέλος, Μακρής, Λιώρης, Ανέστης, Νικολάου (72' Τσαούσης), Κουτσοδήμος Δ..

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου