Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ταμυναϊκός Αλιβερίου – Α.Ο Αλάτσατων 2 – 0



Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Α.Ο Αλάτσατων με 2 – 0 και έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι με εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο καθάρισαν τον αγώνα και δεν χρειάστηκε να ιδρώσουν στο δεύτερο ημίχρονο.
Με την έναρξη του αγώνα ο Ταμυναϊκός ήταν αυτός που πίεσε ψηλά από το πρώτο λεπτό και στο 16' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Μεθενίτη σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαρίδη.
Στο 34' οι γηπεδούχοι έγραψαν το 1 – 0 με τον Μεθενίτη να στέλνει αυτή την φορά την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Πιλάτη.
Στο 39' ο Μεθενίτης ανατράπηκε μέσα την περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαυρίδης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαρίδη γράφοντας το 2 – 0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58' ο Καρλατήρας εκτέλεσε φάουλ με τον Παπαρίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 67' με τον Παπαδημητρίου να εκτελεί φάουλ και τον Πετράκη να μπλοκάρει δύσκολα.
Στο 91' ο Μιχαλόπουλος θα πιάσει ένα γυριστό σου όμως η μπάλα θα περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πετράκη.

Οι ενδεκάδες:

Ταμυναϊκός Αλιβερίου: Πετράκης, Δήμος Λύκος, Κολλιόπουλος (82' Γάτσης), Ντούρας, Παντελής, Τουρέ, Μεθενίτης (70' Κιούσης), Μαυρίδης, Καρατζάς, Πιλάτης, Δ. Λύκος (85' Μεταξάς).

Α.Ο Αλάτσατων: Παπαρίδης, Αλευρίδης, Μαρίνος, Κατσαρής, Καρλατήρας, Σαραντόπουλος, Λόλου (46' Μιχαλόπουλος) Προβής, Β. Παπαδημητρίου, Καρέλης (61' Γιουνάς), Σπυρόπουλος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου