Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το πρωτάθλημα γίνεται με άνισους όρους



Το γηπεδικό πρόβλημα έθιξε ο Αντώνης Πριόνας μετά την ήττα από την Βέροια με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.

Ο Αντώνης Πριόνας δήλωσε:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Βέροια για τη νίκη της. Δεν ξέρω αν οι προπονητές είναι αυτοί που πρέπει να πουν αν η ομάδα τους είναι καλύτερη. Ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο είναι αυτός που κρίνει τελικά καλύτερα. Προσωπικά είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και την προσπάθεια της.
Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο σεβαστήκαμε παραπάνω την Βέροια και δεν δείξαμε θα μπορούσαμε. Δυστυχώς μπήκε ένα γκολ από λάθος, από έναν ποδοσφαιριστή που μας έχει δώσει βαθμούς σε άλλα ματς. Τις πιο κλασικές φάσεις τις είχαμε εμείς. Είχαμε μελετήσει το παιχνίδι της Βέροιας και προσπαθήσαμε να την κρατήσουμε στα άκρα, να κλείσουμε τους χώρους στον άξονα και αυτό την δυσκόλεψε πολύ και δεν έφτασε σε πολλές τελικές προσπάθειες. Η στατιστική πολλές φορές λέει πολλά, άλλες δεν λέει και τίποτε.
Εμείς δείξαμε πως παίζουμε πολύ καλά με τις καλές ομάδες και αντιμετωπίσαμε σήμερα την Βέροια που έχει υλικό για Super League, έχει Ιστορία και καταφέραμε να την κοιτάξουμε στα μάτια. Δείξαμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε».
Και ο Πριόνας υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το πρωτάθλημα γίνεται με άνισους όρους σε όλα τα επίπεδα. Ομάδες όπως ο Βύζας, ο Αγροτικός και άλλες δεν προφυλάσσουν το γήπεδο τους, δεν το έχουν στην κατάσταση που το έχουμε εμείς και σε αυτές τις έδρες είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο. Εμείς μερικές φορές κάνουμε ελλιπή προετοιμασία και προπόνηση σε πλαστικό για να προστατεύσουμε τον αγωνιστικό χώρο και να έρθουν ομάδες όπως η Βέροια εδώ να παίξουν ποδόσφαιρο.
Πρέπει κάποια στιγμή να πάρει ο καθένας τις ευθύνες του. Πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που δίνουν την άδεια να παιχτεί ποδόσφαιρο σε αυτά τα γήπεδα. Αφήνουμε την ομάδα μας χωρίς προπόνηση για να έρθουν εδώ οι καλές και ποιοτικές ομάδες να μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Πρέπει και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να μην δέχονται να παίζουν σε τέτοια γήπεδα. Προχώρησαν σε απεργία διότι δεν είχαν ασφάλεια, αλλά και αυτά τα γήπεδα δεν είναι ότι καλύτερο για την ακεραιότητα τους. Πρέπει να βελτιωθούν τα πάντα για να πάμε μπροστά και δεν χρειάζεται μόνο να κάνουμε ευχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου