Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Α.Ο.Ν Αρτάκης – Α.Ο Αλάτσατων 4 – 1



Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Α.Ο.Ν Αρτάκης απέναντι στον Α.Ο Αλάτσατων και παραμένει στο κυνήγι του τίτλου αφού η διαφορά παραμένει στους πέντε βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ άλλαξαν πρόσωπο όταν βρέθηκαν με αριθμητική υπεροχή και έκαναν την μεγάλη ανατροπή.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με την συμπλήρωση 15' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καρλατήρα να μην μπορεί να νικήσει τον Γκόγκο.
Στο 34' η ομάδα του Γιαννάκη έγραψε το 0 – 1 όταν ο Πρόβης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρίου.
Στο 41' ο Α.Ο Αλάτσατων θα μείνει με δέκα παίκτες αφού ο Κάτσαρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.
Στο 44' οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν την αριθμητική υπεροχή και με τον Παπαϊωάννου έγραψαν το 1 – 1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου έπειτα από σουτ του Λουκά και ασθενή απόκρουση του Παπαρίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιακόβλεβιτς έκανε το 2 – 1 μόλις στο 46' με τον Παπαϊωάννου και βρίσκει και πάλι δίχτυα έπειτα από ασίστ του Ζήση.
Στο 49' ο Παπαϊωάννου από σκόρερ πήρε τον ρόλο του δημιουργού και έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Λουκά που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3 – 1.
Στο 89' ο Παπαϊωάννου θα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαρίδη ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα αφού πέτυχε χατ τρικ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου