Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Α.Ο Λουκισίων – Α.Ο Χαλκίς 0 – 1



Το έκτο Κύπελλο της ιστορίας του σήκωσε ο Α.Ο Χαλκίς στον τελικό Κυπέλλου Εύβοιας αφού επικράτησε του Α.Ο Λουκισίων με 1 – 0.
Οι νερατζούρι πήραν την νίκη στο 86' με γκολ του Καρακατσάνη που αποβλήθηκε ορθά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι οράνιε ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 20' με δυνατό σουτ του Τσατσαρώνη με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στο 38' η ομάδα του Γιάννη Καράμπα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Πάλλας πέρασε και τον Τοπαλίδη όμως ο Νικολόπουλος απομάκρυνε πάνω στην γραμμή.
Με την συμπλήρωση 40' ο Α.Ο Χαλκίς ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Καλογερόπουλου αλλά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι.
Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο Λουκισίων απείλησε με το καλημέρα με τον Τσομπάνη όμως ο Μανιάτης απομάκρυνε πάνω στην γραμμή.
Στο 49' οι οράνιε απείλησαν και πάλι αυτή την φορά με τον Δήμου με τον Τοπαλίδη να μπλοκάρει με εντυπωσιακή επέμβαση.
Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη απείλησε 2΄αργότερα με τον Καρακατσάνη όμως η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Σουτζόγλου.
Ο Α.Ο Χαλκίς συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο 53' ο Καρακατσάνης απείλησε με δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Σουτζόγλου.
Στο 55' ο Καρακατσάνης απείλησε και πάλι από το ύψος του πέναλτι όμως ο Σουτζόγλου με εντυπωσιακή επέμβαση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια απομακρύνθηκε.
Στο 86' ο Α.Ο Χαλκίς θα γράψει το 1 – 0 με τον Καραφαντάρη να κερδίζει τις κόντρες και να πασάρει στον Καρακατσάνη με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σουτζόγλου δίνοντας τον τίτλο στην ομάδα του.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Λουκισίων: Σουτζόγλου, Ματζώρος, Μπαρκόσης, Καραμπάς, Ν. Ευσταθίου, Ζαχαριάς (86' Δέδες), Τσατσαρώνης (57' Μημιγιάννης), Δήμου, Ανέστης, Τσομπάνης (77' Παπαδόπουλος), Πάλλας.

Α.Ο Χαλκίς: Τοπαλίδης, Καλλιμάνης, Γούναρης, Παστός, Νικολόπουλος, Καφαντάρης, Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Θωμάς, Καρακατσάνης, Λέκκας (46' Μπιρμπίλη).

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου