Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Αναγέννηση Επανωμής 1 – 0



Νίκη παραμονής πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στην Αναγέννηση Επανωμής με 1 – 0.
Οι γηπεδούχοι παρέμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι και πήραν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη που τους έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη και απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Φιρινίδη στο 11' με σουτ του Ντελέκου.
Στο 24' ο Σέγκος πιάνει δυνατό σουτ με τον Φιρινίδη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
Στο 28' ο Μπακομήτρος συνεργάζεται άψογα με τον Λιόση με τον τελευταίο να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι πράσινοι ανοίγουν το σκορ στο 32' με τον Λιόση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι γράφοντας το 1 – 0.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55' ο Γκότοβος έχασε μεγάλη ευκαιρία να γράψει το 2 – 0 όταν από σέντρα του Σέγκου δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του προ κενή εστίας.
Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 90' όταν Ντελέκος έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Φιρινίδη με γυριστό σουτ.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Γιώτας, Γκοτοβός, Λιόσης (85' Δελήμπασης), Ντελέκος, Σέγκος, Αλεξάντροβιτς (73' Σανόκο), Ντελέκος (91' Τσοκάνης), Θάνος.

Αναγέννηση Επανωμής: Φιρινίδης, Παγώνης, Μπεχλιβανίδης, Καρλάο, Κουρδάκης, Γεωργιάδης (68' Τράγκιτς), Κουλίδης (46' Ασλανίδης), Γκέσιος, Γεωργίου (46' Ναλμπάντης), Μπεκιάρης, Καραγιάννης.


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου