Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ένωση Άσπρα Σπίτια – Α.Ο Χαλκίς 1 – 2



Την νίκη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα πήρε ο Α.Ο Χαλκίς απέναντι στην Ένωση Άσπρα Σπίτια με 1 – 2.
Οι νερατζούρι έκαναν την ανατροπή απέναντι στα πληγωμένα Άσπρα Σπίτια που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες.
Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν έπεισε με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο αν και οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με την συμπλήρωση 30' αγώνα με τον Πλακίδα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τοπαλίδη.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους κατακόρυφα και στο 61' έφερε το παιχνίδι στα ίσα του με τον Θωμά να γράφει το 1 – 1.
Στο 85' τα αίματα άναψαν όταν ο Αβράμπος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο και αποβλήθηκε ενώ τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Καραμπετσος με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα αντιπάλου εκτός φάσης.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη στο 93' με τον Καρακατσάνη να γράφει το τελικό 1 – 2 δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του για το κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Οι ενδεκάδες:

Ένωση Άσπρα Σπίτια: Γκουλής, Σταμούλης, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Κουτσούμπας, Πλακίδας, (68' Πολυτάρχου), Τσίκας, Γιαχρίτσης (80' Νικολάου), Πλακίδας.

Α.Ο Χαλκίς: Τοπαλίδης, Καλιμάνης, Μπάκρης, Παστός, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι (50' Λέκκας), Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Θωμάς, Γκιόκας (66' Ταυταρίδης), Καφαντάρης( 80 'Καρακατσάνης).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου