Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ταμυναϊκός Αλιβερίου – Α.Ε Προποντίδας 1 – 2



Την ήττα που τον διατήρησε ουραγό της βαθμολογίας γνώρισε ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου από την μαχητική Α.Ε Προποντίδας με 1 – 2 στο Γήπεδο Αλιβερίου.
Παρηγοριά για τους ανθρώπους του συλλόγου αποτελεί η ήττα που δέχθηκαν η Α.Ε Χαλκίδας και Α.Ο Αλάτσατων και δεν ξέφυγαν στην βαθμολογία.
Με το ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ και το κατάφεραν μόλις στο 11' με τον Μήτρου να πιάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αντώνενα γράφοντας το 0 – 1.
Στο 19' ο Ταμυναϊκός θα απειλήσει με τον Μεθενίτη αλλά ο Ντουμάνης θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Με την συμπλήρωση 30' η Α.Ε Προποντίδας θα γράψει το 0 – 2 με τον Μήτρου να στέλνει την μπάλα με πανομοιότυπο τρόπο στα δίχτυα του Αντώνενα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50' ο Παπαδεδές επιχείρησε μία σέντρα σούτ με τον Γάτση να απομακρύνει στην γραμμή και να σώσει τον Ταμυναϊκό από το 0 – 3.
Στο 61' οι γηπεδούχοι θα φτάσουν κοντά στο γκολ όμως η μπάλα μετά από σουτ του Πιλάτη θα σταματήσει στο δοκάρι του Ντουμάνη.
Η ομάδα του Κατσίνη θα συνεχίσει να πιέζει την κυανέρυθρούς και στο 80' θα μειώσει σε 1 – 2 με τον Λύκο έπειτα από λάθος της άμυνας της Α.Ε Προποντίδας.
Στο 87' οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με δέκα παίκτες αφού ο Τσιαμπίρης θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του Σέγκου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου