Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Γ.Π.Σ Χαλκίδας έδειξε τι αξίζει



Οι άνθρωποι του Γ.Π.Σ Χαλκίδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας, που παρόλα τα προβλήματα που υπήρχαν, (οικονομικά, τραυματισμοί κ.τ.λ) στην ομάδα, έδειξαν τι πραγματικά αξίζουν, και αυτό δεν είναι κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, πρέπει να δοθεί και στους Χαλκιδαίους φιλάθλους, οι οποίοι, βρέθηκαν στο κλειστό της Κανήθου, (περισσότεροι από 500 φίλαθλοι) και με τον παλμό τους οδήγησαν την ομάδα της πόλης μας στην μεγάλη νίκη.
Αυτοί οι φίλαθλοι, και ακόμη περισσότεροι θα είναι ο 6ος παίκτης της ομάδας μας, στα επόμενα ντέρμπι στην Χαλκίδα με το Πόλις και τον Αετό παιχνίδια που θα κρίνουν και την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.
Η Χαλκίδα αξιζει για ψηλά, (όπως ήταν και το μήνυμα των αφισών του αγώνα) και ο κόσμος βοηθάει σε αυτό, με την θερμή υποστήριξή του, απομένει να αποδειχτεί και αγωνιστικά, και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι, γιατί αυτοί αξίζουν πραγματικά την άνοδο.
Τώρα για τους λίγους ανθρώπους που έχουν απομείνει από την πολυμελή διοίκηση, του Γυμναστικού, (οι περισσότεροι εκ των οποίων, "εξαφανίστηκαν" από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς αποποιούμενοι των ευθυνών τους), θα πρέπει και αυτοί να αναλάβουν τις οικονομικές ευθύνες τους, και να βοηθήσουν σε αυτήν την τελική προσπάθεια, έτσι ώστε να έχει αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια που έγινε όλο τον προηγούμενο χρόνο και είχε την ομάδα μόνιμα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου