Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η Α.Ε Ληλαντίου στο Καραϊσκάκη



Στο στάδιο Καραϊσκάκη βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και αθλητές της σχολής μαζί με γονείς και παρακολούθησαν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.
Το θέαμα που παρακολούθησαν ήταν ωραίο και οι μικροί αθλητές σε όλοι την διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να πανηγυρίζουν τα γκολ που ήταν και αρκετά για τον Ολυμπιακό 7 - 2.
Μάλιστα υπήρχαν και για ακόμα μία φορά αθλητές της σχολής που συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές των ομάδων κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο. Για μία ακόμη φορά η σχολή μας δέχτηκε τα συγχαρητήρια από την διεύθυνση ακαδημίας της Π.Α.Ε Ολυμπιακός για την άψογη συμπεριφορά της αποστολής.
Στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2012 ημέρες Σάββατο και Κυριακή, η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα διεξάγει το 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Προπονητικό Κέντρο Αγ. Ι. Ρέντη. Εκεί θα βρίσκονται και οι προπονητές της σχολής μας, μάλιστα θα έχουν την δυνατότητα να οργανώσουν και να παρουσιάσουν συγκεκριμένες προπονητικές μονάδες στο γήπεδο. Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις που αφορούν σε θέματα τακτικής και εκγύμνασης για αθλητές των ηλικιακών τμημάτων των Σχολών μας, οργάνωσης προπονητικών μονάδων, καθώς και πρακτικές ασκήσεις στο γήπεδο.
Ταυτόχρονα σε εξέλιξη είναι το 1ο Τουρνουά Τζούνιορ και Παίδων ''Ευ Αγωνίζεσθαι'' και ταυτόχρονα ξεκινάει και το αντίστοιχο τουρνουά για τα Προ Τζούνιορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου