Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Παρνασσός – Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1 – 1



Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Παρνασσός Αράχωβας και Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου με σκορ 1 – 1 στο Γήπεδο Αράχωβας.
Ο Ευβοϊκός ήταν ανώτερος από τους γηπεδούχους και θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς τις νίκης αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν στο σκορ μόλις στο 2' όταν ο Μπόλμπασης μπλόκαρε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καλλέργη.
Στο 10' ο Καλλέργης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 11' ο Τ. Ζαχαρίας κέρδισε τις κόντρες έξω από την περιοχή και έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν μόνος απέναντι στον Δημητρά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 17' ο Σπανός ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή όμως ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι προκαλώντας τις αντιδράσεις των φιλοξενούμενων.
Στο 22' ο Ευβοϊκός άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ λόμπα του Τ. Ζαχαρία γράφοντας το 0 – 1.
Στο 45' ο Τ. Ζαχαρίας έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι όμως ο Δημητράς μπλόκαρε εντυπωσιακά.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν με το καλημέρα όταν στο 46' ο Σπανός μπήκε στην περιοχή όμως μόνος απέναντι στον Δημητρά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 55' οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Καλλέργη να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Ευβοϊκού και με ωραίο πλασέ έγραψε το 1 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στο 81' ο Σπανός ανατράπηκε για δεύτερη φορά μέσα στην περιοχή όμως ο διαιτητής δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών προκαλώντας την αντίδραση των φιλοξενούμενων για δεύτερη φορά.

Οι ενδεκάδες:

Παρνασσός: Δημητράς, Καλύβας, Μανώλης, Ντέμος, Γκαλαμέλος (88' Πουλούκι), Γκικόπουλος, Καράϊ (46' Κοντογόνης), Ξεπλάτης (83' Κατσικογιάννης), Λινάρδος, Καλλέργης, Μίχας.

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου: Μπόλμπασης, Αγγελάκης (90' Κούτρας), Ρουμπής (62' Τσούτης), Αυλωνίτης, Τ. Γιάνναλος, Νόνας, Μπασινάς, Τσομώκος, Τ. Ζαχαριάς, Μακαντάσης (86' Ν. Ζαχαριάς), Σπανός.


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου