Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Αφήνει τον Α.Ο Χαλκίς ο Ταρνανάς



Την πρόθεση του να απεμπλακεί από τα διοικητικά του Α.Ο Χαλκίς και να εμπλακεί με τα διοικητικά του ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει ο Βασίλης Ταρνανάς.
Ο ισχυρός άνδρας του Α.Ο Χαλκίς δέχεται στενό μαρκάρισμα από τον ομόλογο του του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη και φαίνεται πως θα αποδώσει καρπούς αφού ο Χαλκιδαίος επιχειρηματίας δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στα διοικητικά του Άγιαξ της Ηπείρου.

Αναδημοσίευση από Goal News:

Πρόσφορο έδαφος βρίσκουν οι προσπάθειες αναζήτησης «συμπαικτών» στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Γιώργο Χριστοβασίλη.
Το στενό μαρκάρισμα που δέχεται ο πρόεδρος της Χαλκίδας (ομάδα Δ' Εθνικής) Βασίλης Ταρνανάς για να συμμετάσχει ενεργά στο νέο διοικητικό σχήμα, το οποίο προτίθεται να «παρατάξει» την προσεχή χρονιά ο ομόλογός του του ΠΑΣ Γιάννινα, φαίνεται πως θα αποδώσει καρπούς μιας και ο Ευβοιώτης επιχειρηματίας δείχνει θετικός προς αυτή την κατεύθυνση.
«Μάλλον θα ανηφορίσω προς τα Γιάννενα. Μακάρι να γίνει κάτι καλό. Θεωρώ πως η επικείμενη παρουσία μου μπορεί να προσδώσει οικονομική δύναμη και σταθερότητα στην ΠΑΕ» δήλωσε χθες στο «Goal» o Bασίλης Ταρνανάς, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις κατασκευές και προτίθεται να συμβάλει (αρχικά) με 500.000 ευρώ.
Το ζήτημα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στο προσεχές δεκαήμερο, αφού θα πρέπει πρώτα να απεμπλακεί απ' τη Χαλκίδα, στην οποία την τελευταία τριετία έχει επενδύσει περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Τους δύο επιχειρηματίες (που χθες δείπνησαν μαζί σε εστιατόριο της Κηφισιάς και συζήτησαν σχετικά) συνδέσει στενή φιλία απ' την εποχή που ο πρόεδρος του «Άγιαξ της Ηπείρου» αφίχθη εξ Αμερικής και πριν ακόμα αναλάβει τα ηνία του Ηλυσιακού.
Έπονται κι άλλοι
Η (επικείμενη) δραστηριοποίηση του Βασίλη Ταρνανά με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να παρασύρει την είσοδο κι άλλων επιχειρηματιών απ' τη Χαλκίδα-δύο τον αριθμό- την πόρτα των οποίων έχει επίσης χτυπήσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί δραστηριοποιούνται στο εμπόριο τροφίμων, διαθέτοντας επιχειρήσεις εκτός απ' τη Χαλκίδα και στην Αλβανία.
Επιπλέον, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η προσθήκη στα διοικητικά της ΠΑΕ ενός επιφανούς γιατρού απ' τα Γιάννενα και ενός παλαιμάχου ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραμματικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου