Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δοκιμή στο Ρέντη ο Μπαλόζι



Μετά τον Λάμπρου ο οποίος συνεχίζει της προπονήσεις με τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού, σε δοκιμαστικά τεστ στης εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μπαλόζι.
Για τρεις μέρες έμεινε στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη κάνοντας διπλές προπονήσεις αλλά και τεστ αξιολόγησης που ανάλογα με την έκθεση και τα αποτελέσματα που θα δώσουν οι προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων θα δούμε εάν μπορεί να πλαισιώσει τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Μπαλόζι ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αν και γεννηθείς το 1996 ο οποίος με την καλή του απόδοση έκανε τους υπεύθυνους των αγωνιστικών τμημάτων να ενδιαφερθούν και να τσεκάρουν τις ικανότητές του.
Οπωσδήποτε η ικανοποίηση για την ομάδα μας αλλά και για την σχολή είναι μεγάλη γιατί δίνετε η δυνατότητα στους αθλητές μας που διακρίνονται να μπορούν και να δείχνουν το ταλέντο τους στον Ολυμπιακό.
Τραπέζι παρέθεσαν οι προπονητές της σχολής στην ομάδα των παίδων πριν την έναρξη των εξετάσεων. Οπωσδήποτε το κλήμα ήταν ευχάριστο με τους προπονητές να τονίζουν ότι όλα τα παιδιά πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να πετύχουν στους στόχους που έχουν βάλει για τη σχολική τους χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου