Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Θα κινηθεί νομικά ο Ηρακλής Ψαχνών



Έξαλλος είναι ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας με την διαρροή της έκθεσης της UEFA ενώ σημείωσε ότι δεν ήταν τυχαία και επιφυλάχθηκε να κινηθεί νομικά.


Ο Γιώργος Στούπας δήλωσε:

Η χυδαιότητα, η παραβατικότητα και οι σκοπιμότητες τον Ηρακλή Ψαχνών δεν τον αγγίζουν. Επιφυλασσόμαστε σαν ΠΑΕ απέναντι σε κάθε κακόβουλο και κάθε κακόπιστο για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας. Κάποιοι προσπαθούν να πολεμήσουν το γεγονός ότι δείξαμε συνέπεια, εντιμότητα και υγεία. Είναι τυχαίο που βγήκε τώρα ένα έγγραφο που υπάρχει στην ΕΠΟ από τις 10 Μαΐου;
Είναι γνωστό ότι κάποιοι πολεμούν το ποδόσφαιρο και προέρχονται μέσα από αυτό. Τέτοιου είδους σκουλήκια δεν έχουν καμία δουλειά μέσα στο ποδόσφαιρο. Δώσαμε απάντηση στους αεριτζήδες και τους στοιχηματζίδες που έδιναν το διπλό του Πιερικού στο 1,40.
Το πρωί της Πέμπτης (24/05) θα είμαι στην Αθήνα για να ενημερωθώ από την ΕΠΟ και τη Football League. Δεν θέλω να δηλητηριάσουν και τη δική μας ομάδα. Στο ματς με την Καλλιθέα δεν είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή μας. Χωρίς αποδείξεις δεν μπορείς να βγάζεις μία ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία αγωνιστική τέτοια έγγραφα.
Θα επισκεφτώ τον δικηγόρο μου. Μετά την ΕΠΟ και τη διοργανώτρια αρχή. Αν έχει στοιχεία θα είμαι ο πρώτος που θα τα καταδικάσει και θα τα αναδείξει. Έχουμε χύσει ιδρώτα και αίμα και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ρίχνει σκιές και λάσπη σε μία ομάδα που έχει τιμήσει με την παρουσία της τη Β' Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου