Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο πώλησης



Στην αθλητική εκπομπή ''90' χωρίς καθυστερήσεις'' του τηλεοπτικού σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας και μίλησε για το αύριο της ομάδας.

Δείτε τις δήλωσε ο Γιώργος Στούπας:

Για την υπόθεση «Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών» είπε: Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν το κέντρο μιας καραμπόλας. Δεν ήθελαν να πάθει κακό ο Ηρακλής Ψαχνών. Προφανώς είχαν βάλει στόχο την Καλλιθέα. Με όλη αυτή την κατάσταση δεν ευχαριστηθήκαμε την πρώτη μας παρουσία στην κατηγορία.

Για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας: Στις 24 Ιουνίου στις 11 το πρωί έχουμε την τακτική γενική συνέλευση. Θα δούμε αν μπορούμε να βάλουμε νέους στόχους, αν κάποιος θέλει να πάρει την ομάδα, αν μπορεί να στελεχωθεί η διοίκηση... Με τις τωρινές συνθήκες η διοίκηση δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο επόμενο πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που η σεζόν θα κλείσει με αρνητικό ισολογισμό. Βάλαμε πολλά χρήματα και δεν υπάρχει η προοπτική βελτίωσης. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ενώ δεν υπάρχουν χορηγοί.

Για τον Γιώργο Φοιρό, είπε: Μιλήσαμε μαζί του. Είμαστε ευχαριστημένοι. Εξοφλήθηκε και του ζήτησα να περιμένει ως τις 24 Ιουνίου. Του είπα ότι έχει το ελεύθερο αν θέλει να κλείσει σε ομάδα της αρεσκείας του. Θα ήμασταν τρελοί να κλείναμε έναν άνθρωπο τόσο «αλμυρό», όχι για το παλμαρέ του, αλλά για τα δεδομένα του Ηρακλή Ψαχνών. Για τα δεδομένα μας ο Φοιρός ήταν ακριβός. Υπάρχει χρόνος και αν υπάρχει και διάθεση μετά τη γενική συνέλευση θα μπορούμε να πάρουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Εννοείται ότι η πρώτη επιλογή θα είναι ο Φοιρός.


Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

1 σχόλιο:

  1. Οι ευκατάστατοι της περιοχής να συνεισφέρουν οικονομικά στην ομάδα για να πάμε δυνατά στην δεύτερη συμμετοχή μας στην Football League και όχι να παλεύουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία! Μόνος του ο πρόεδρος τα πήγε εξαιρετικά αλλά με λίγη βοήθεια η ομάδα θα έχει εξαιρετική παρουσία την ερχόμενη σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή