Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ακόμα σε αδιέξοδο ο Α.Ο Χαλκίς



Τι κι αν φέτος ο Α.Ο Χαλκίς κλείνει τα 45 του χρόνια, η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται ακόμα σε αδιέξοδο.
Άγνωστο είναι αυτή την στιγμή το διοικητικό θέμα, καθώς ακόμα ο Βασίλης Ταρνανάς δεν έχει ξεκαθαρίσει για το αν θα παραμείνει στον Α.Ο Χαλκίς, ενώ δεν έχει ακουστεί κάποιο ενδιαφέρον, πέρα από τους αδερφούς Λινάρδου.
Η ομάδα μέσα σε τρία χρόνια έδωσε βάση στην άνοδο και όχι στην ανάπτυξη. Επί τρία χρόνια ομάδα αλλά και ακαδημίες δεν έχουν το προσωπικό τους χώρο για να προπονηθούν, κάτι που δείχνει πως οι προτεραιότητες ήταν άλλες. Δυστυχώς όμως και οι στόχοι δεν πραγματοποιήθηκαν και βρισκόμαστε σήμερα να συζητάμε για το που θα παίζει αύριο ο Α.Ο Χαλκίς, ποιον θα έχει πρόεδρο και ποιοι θα είναι οι στόχοι του.
Είναι κρίμα για μια ομάδα με βαριά ιστορία, να μην μπορεί να βρεθεί μια λύση αλλά και υγιείς προσωπικό με στόχους και ανάπτυξη. Ο Ιούλιος έρχεται και ακόμα δεν ξέρουμε τι πραγματικά θα γίνει στον Α.Ο Χαλκίς. Το θέμα είναι πως η ανάπτυξη είναι ποιο σημαντική από την άνοδο. Χάσαμε δύο ανόδους στις οποίες μπορούσε να εκμεταλλευτούν σε έργα και σε ανάπτυξη. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξαναγίνουν λάθη.
Η ομάδα έχει ανάγκη όλους όσοι δηλώνουν φίλαθλοι του Α.Ο Χαλκίς και αγαπάνε την ομάδα. Πρέπει για να ρισκάρουν κάποιοι στην επένδυση ο κόσμος να δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα και αξίζει να γίνει μια τέτοια κίνηση. Μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν έχει φανεί. Γι αυτό είμαστε σε σημείο να μην ξέρουμε την επόμενη μέρα του Α.Ο Χαλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου