Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μία τριάδα για το Γιουρόπα Λιγκ



Πολύ ψωμί έχει η υπόθεση στοίχημα σήμερα (20/09) καθώς διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και ως συνήθως κρύβει αρκετές εκπλήξεις.

Το ''169'' Α.Ε Λεμεσού – Γκλάντμπαχ το βλέπουμε για άσσο του 2.90 ή Χ του 3.15. Οι Γερμανοί γνώρισαν το αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου στο Τσάμπιονς Λίγκ και υποβιβάστηκαν στο Γιουρόπα Λιγκ. Σημαντική κρίνεται η απουσία των Ντε Γιονγκ, Αράνγκο και Ντάεμς καθώς ο Φαβρ τους άφησε εκτός. Από την άλλη η Α.Ε Λεμεσού είναι σε καλύτερη μοίρα και σε εντός έδρας παιχνίδι θα επιδιώξει την νίκη οπότε το βλέπουμε περισσότερο για άσσο.

Το ''170'' Βικτόρια Πλζεν – Ακαδέμικα το βλέπουμε για άσσο του 1.55. Η Βικτόρια Πλζεν έχει την εμπειρία από την προηγούμενη σεζόν που αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πλέων κυνηγάει μία καλή παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ και θα θελήσει να ξεκινήσει με νίκη απέναντι στην σταχτοπούτα Ακαδέμια οπότε το βλέπουμε για άσσο.

Το ''177'' Ουντινέζε – Ανζί Μαχάτσκαλα το βλέπομε περισσότερο για διπλό του 2.40. Η Ανζί πήγε τρένο στα προκριματικά αφού συνέτριψε δις την Αλκμάαρ και έδειξε την κλάση της. Ο Ετόο και η παρέα του έδειξαν διάθεση να κατακτήσουν την Ευρώπη και θέλουν το καλύτερο ξεκίνημα απέναντι στην Ουντινέζε που τα τελευταία χρόνια δεν κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στην διοργάνωση οπότε το βλέπουμε για διπλό.

Επιμέλεια: Μιχάλης Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου