Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε Ληλαντίου – Αναγέννηση Ευρίπου 0 – 0



Ξεκίνησε η Α.Ε Ληλαντίου τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας και στην πρεμιέρα με την ομάδα της Αναγέννησης Ευρίπου δεν κατόρθωσε να πάρει την νίκη παρόλο την καλή της απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Στην αρχή του αγώνα και για δέκα λεπτά η νεανική ομάδα της Α.Ε Ληλαντίου ήταν τρακαρισμένη, δεν μπόρεσε να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι της χωρίς όμως και να κινδυνέψει από τον αντίπαλο σε καμία φάση.
Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έδωσαν ρυθμό στο παιχνίδι και με καλή κυκλοφορία προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Ευρίπου τέσσερις φορές είπε όχι στους γηπεδούχους στερώντας έτσι την επιτυχία κάποιου γκολ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο άλλες δυο φορές η μπάλα απομακρύνθηκε την τελευταία στιγμή από τους αντίπαλους αμυντικούς και έτσι η Α.Ε Ληλαντίου δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.
Καλή η διαιτησία των κ. Ρουμπή, Παπακυριάκου και Παντελάκη.

Η ενδεκάδα:

Α.Ε Ληλαντίου: Παπαρίδης, Αθανασίου, Κατσαρής, Μαριέτης, Κέντρος, Τσαλιαγκός (83' Τσιμπός), Κουλοχέρης (69' Βογιατζής), Ζαούρης (78' Ξύδης), Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου