Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Πορτοχελιακός – Α.Ο Χαλκίς 0 – 2



Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Δ' Εθνική ο Α.Ο Χαλκίς αφού επιβλήθηκε με 0 – 2 του Πορτοχελιακού στο Δημοτικό Γήπεδο Πορτοχελίου.
Οι νερατζούρι πήραν την νίκη χάρη σε δύο λάθη του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πήραν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του κ. Καραμπά μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ με τον Τσομπάνη να πιάνει ψηλοκρεμαστό σουτ και τον Μπουρνιά να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του κάνοντας το 0 – 1.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 37' έγραψαν το 0 – 2 με τον Γκιόκα να πιέζει τον Μπουρνιά με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του και να καταλήγει στα δίχτυα.
Στην επανάληψη ο Α.Ο Χαλκίς είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μπουρνιά με το 0 – 2 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι ενδεκάδες:

Πορτοχελιακός: Μπουρνιάς , Τόζογλου, Μιχαηλίδης (52' Λαδάς), Σταυρόπουλος, Ντάκος, Ζαραφωνίτης Ι., Αντωνόπουλος Ε., Χιονίδης, Κουρτίδης, Ζαραφωνίτης Ι., Ζαραφωνίτης Σ.(68' Ιωαννίδης).

Α.Ο Χαλκίς: Μόνος, Τσουπέης (72' Τούρλας), Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Καφαντάρης (78' Φελέκης), Ευσταθίου, Μανιάτης, Μπλατσέρης, Θωμάς, Γκιόκας, Τσομπάνης, (70' Ζαφειρόπουλος).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου