Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Πιερικός 2 – 0



Την δεύτερη νίκη του στην Football League πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών αφού επικράτησε του Πιερικού με 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έδρα τους υποχρεώνοντας τον Πιερικό στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 11' με τον Σεχολάρι να σημαδεύει το δοκάρι του Σικαλιά.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Χαϊκάλη να περνάει και τον Τόλιο και απέναντι σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα άουτ από πλάγια θέση.
Οι πράσινοι ανέβασαν την πίεση τους και στο 28' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ιακωβάκη από τον Λαζαρίδη με τον Σέγκο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να γράφει το 1 – 0.
Στην φάση του πέναλτι ο Λαζαρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 35' οι πράσινοι έφτασαν στο 2 – 0 όταν ο Τάουερ με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο η ομάδα του Νίκου Γκούλη ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στα ανασταλτικά της καθήκοντα καθώς αγωνίζονταν με δέκα παίκτες με αποτέλεσμα να λείψουν οι μεγάλες φάσεις.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σέγκο ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις με τους Καρτσαμπά και Φαμπίνιο.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης (38' Ρούτσης (66' Τζάκης)), Τάουερ, Κονέ, Βανγκέλι (50' Ντελέκος), Μπακομήτρος, Λιόσης, Χαϊκάλης, Ιακωβάκης, Σέγκος.

Πιερικός: Τόλιος, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Δεσποτόφσκι (77' Παπαδόπουλος), Ντάνι, Σεχολάρι (46' Ίτσιος), Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Νίκου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου