Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς – Α.Ο Χαλκίς 1 – 2



Στην παράταση επικράτησε ο Α.Ο Χαλκίς του Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς με 2 – 1 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Εύβοιας στο Γήπεδο Δροσιάς.
Οι νερατζούρι στα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν την υπεροχή και στο 27' άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ από αριστερά του Ζαφειρόπουλου γράφοντας το 0 – 1.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 44' έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του 1 – 1 με υπέροχη κεφαλιά του Λίφο που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μόνο.
Στο δεύτερο μέρος ο Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς ήταν αυτός που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και στο 78' έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Μόνος μπλόκαρε το δυνατό βολέ του Μεταξά από αριστερά με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση.
Στο πρώτο μέρος της παράτασης οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 100' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Ζαφερόπουλου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 1' της επανάληψης ο Α.Ο Χαλκίς έγραψε το 1 – 2 που ήταν και το τελικό σκορ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά ο Μανιάτης με γυριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στέλνοντας τους νερατζούρι στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Εύβοιας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου