Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο Κοσκινών – Α.Ε Ληλαντίου 2 – 2



Ένα ωραίο παιχνίδι έγινε στα Κόσκινα με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα.
Πολύ νωρίς και από λάθος της άμυνας τα Κόσκινα προηγήθηκαν μόλις στο 28' με τον Δημολιάνη.
Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε ωραίο ρυθμό με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει προς της δύο εστίες χωρίς όμως να γίνεται η μεγάλη φάση.
Το δεύτερο ημίχρονο που έγινε με βροχή άφηνε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Συγκεκριμένα και από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα πίεσε τον αντίπαλο και στο 55' ισοφάρισε με ωραίο πλασέ του Ζαούρη.
Το γκολ αυτό έκανε την ομάδα μας να ανεβάσει την απόδοσή της και να πιάσει ένα γρήγορο ρυθμό να δημιουργεί εύκολα φάσεις για γκολ αλλά ακόμα ευκολότερα να της χάνει (Μικράκης, Ζαούρης, Τζουβάνας, Κουλοχέρης).
Και ο νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε όταν δεν βάζει μία ομάδα στο τέλος θα το φάει όπως και έγινε όταν πάλι σε αδράνεια της άμυνας έδωσε την δυνατότητα με ωραίο πλασέ του Δημολιάνη στο 65' και ανάμεσα από πέντε δικούς μας παίχτες να κάνει το 2 - 1 για τα Κόσκινα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το γκολ δεν έκοψε όμως τον ρυθμό της ομάδας μας και με ωραία κυκλοφορία προσπάθησε να ισοφαρίσει και το κατάφερε όταν με ωραίο συνδυασμό τελικός αποδέχτης βρέθηκε ο Ζαούρης και με ωραίο σουτ έκανε το 2 - 2 στο 70'.
Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το τρίτο γκολ χωρίς να το καταφέρουν με το σφύριγμα της λήξεις να βλέπουμε τους παίχτες των δύο ομάδων να δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον.

Καλή η διαιτησία των κ. Παπαποστόλου, Παπακωνσταντίνου και Γκάτσου.

Η ενδεκάδα:

Α.Ε Ληλαντίου: Παπαρίδης, Ξύδης, Μικράκης Κ., Μικράκης Α., Ζαούρης, Κουλοχέρης, Τσαλιαγκός, Κηρύκος (67' Παππάς), Τζουβάνας (88' Αργύρης Ι.), Μπούρικας (53' Μπαλόζι), Μαριέτης.

Η ομάδα μας συγχαίρει την ομάδα των Κοσκίνων για την άψογη φιλοξενία που είχαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου