Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Άρης Αγίας Άννας: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας



Βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου όλοι μας προσπαθούμε να σβήσουμε το κακό μας παρελθόν και να οδηγήσουμε τη χώρα μας μπροστά, βγάζοντας την από το βούρκο, που κάποιοι ασυνείδητοι την έσπρωξαν.
Έτσι και η ομάδα μας, ο Άρης Αγίας Άννας, κάνει μια νέα αρχή με καινούργιο Δ.Σ, με νέο προπονητή, με νεαρούς ποδοσφαιριστές και με προσωπική εργασία, βελτιώνοντας μόνοι μας τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, θέλοντας να κάνουμε ευχάριστο το Σαββατοκύριακο μας και το ποδόσφαιρο γιορτή. Με την αξία μας, τον ιδρώτα μας και χωρίς τη βοήθεια κανενός να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά απολαμβάνοντας ότι μας αξίζει.
Δυστυχώς όμως διαπιστώνουμε ότι κάποιοι «κύριοι», ενεργούν με τελείως διαφορετικό τρόπο από τα αθλητικά ιδεώδη. Τρανό παράδειγμα η διαιτησία του κυρίου Βλάχου στον αγώνα Α.Ο. Άρης Αγίας Άννας – Α.Ο Έραπος. Ο εν λόγω κύριος, για κάποιους δικούς του λόγους και όχι από ανικανότητα , έστησε την ομάδα μας στο τοίχο και ανέτρεψε το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του:
1ον αποβάλλοντας ποδοσφαιριστή μας, με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
2ον μη καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, φάση στην οποία τραυματίστηκε παίχτης μας και έμεινε εκτός αγωνιστικού χώρου για πέντε ολόκληρα λεπτά, ενώ ο αγώνας συνεχιζόταν.
3ον μη καταλογίζοντας φάουλ σε παίχτη της ομάδας μας, όταν αυτός τραυματίστηκε από χτύπημα αντιπάλου (αγκωνιά) με αποτέλεσμα να υποστεί ρινικό κάταγμα, φάση απ’ όπου προήλθε το 2 - 1.
4ον αγνοώντας τους βοηθούς του, δίνοντας αντίθετες υποδείξεις απ’ ότι αυτοί του υπέδειχναν και φυσικά μόνο εις βάρος μας.
5ον δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ είχε προηγηθεί διπλό επιθετικό φάουλ σε ποδοσφαιριστή μας και ολοκλήρωσε το έργο του, όταν μετά τη σέντρα (2 - 2) , ενώ δίνει φάουλ υπέρ μας έξω από τη περιοχή των φιλοξενούμενων, διαπιστώνει τη κρισιμότητα της στιγμής και σφυρίζει αμέσως τη λήξη του αγώνα, (χωρίς να εκτελεστεί το φάουλ).
Ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω διαιτητή για αλλοίωση του αποτελέσματος και την εξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας μας.

Σας ευχαριστούμε.


Το Δ.Σ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου