Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο Αιδηψός – Α.Ο Ακράτητος Κεχριών 3 – 3



Παιχνίδι για γερά νεύρα διεξήχθη στο Γήπεδο Αιδηψού ανάμεσα στο Α.Ο Αιδηψού και τον Α.Ο Ακράτητο Κεχριών όπου οι δύο ομάδας αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3 – 3.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1' όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Χασανδρινός με κεφαλιά έγραψε το 1 – 0.
Ο Ακράτητος αντέδρασε άμεσα και στο 5' έφερε το παιχνίδι στα ίσα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία γράφοντας το 1 – 1.
Στο 30' οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ 1 – 2 με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Χατζή.
Στο 42' το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 10' όταν μετά την σύγκρουση δύο ποδοσφαιριστών υπήρξε ένταση. Με την είσοδο του διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον ποδοσφαιριστή των Κεχριών που βρισκόταν στο έδαφος, τον Πρόεδρο της ομάδας, Αριστείδη Τσούπρο και τον προπονητή της Αιδηψού, Θανάση Αναγνώστου.
Στο 44' η ομάδα της Αιδηψού έφερε το παιχνίδι στα ίσα του 2 – 2 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Χασανδινού.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική του υπεροχή και στο 55' έγραψαν το 3 – 2 με χατ τρικ του Χασανδρινού.
Το τελικό 3 – 3 διαμορφώθηκε στο 79' με τον προβολή του Μπαλομένου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ηλία.

Η ενδεκάδα:

Α.Ο Αιδηψός: Ψαράς, Φικάι, Φώτου Γ., Φώτου Χ., Παπακοσμάς, Αναγνώστου Μ., Φώτου Κ., Μπιμπάι, Χασανδρινός, Αναγνώστου Μ., Αναγνώστου Ν. (85' Μάρκου).

Α.Ο Ακράτητος Κεχριών: Μάρκου, Αχματσιώτης, Κοντάκης (73' Γιακουμάκης), Υσούπρος Γ. (76' Κεντρής), Τσούπρος Δ., Παγώνης, Μπαλωμένος Κ., Τζανής, Ηλίας, Χατζής (85' Παππάς).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου