Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας – Α.Π.Ο Καστέλλας 4 – 2



Πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στον Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας και τον Α.Π.Ο Καστέλλας όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4 – 2 στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7' με τον Τσιβίκα να γράφει το 0 – 1 με ωραίο σουτ.
Στο 22' οι ερυθρόλευκοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Βεζυρτζόγλου να γράφει το 1 – 1.
Στο 27' ο Συνοδάκης εκτέλεσε κόρνερ με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Σελί και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του για τον 2 – 1.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 29' ο Τσιβίκας παραβίασε εκ νέου την εστία του Ευαγγελινού γράφοντας το 2 – 2.
Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 68' ο Βεζυρτζόγλου με ένα ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 3 – 2.
Το τελικό 4 – 2 διαμορφώθηκε στο 93' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βεζυρτζόγλου που σημείωσε χατ τρικ.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες αφού την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν οι Συνοδάκης (77'), Τζαμήχας (86'), Μακρής (89') και ο Τζάβρας (94').

Οι ενδεκάδες:

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας: Ευαγγελινός, Τσώκος, Συνοδάκης, Καρατζάς, Μπισμπικόπουλος, Χατζηστάμου (86' Κατσικούλης), Τζάβρας, Τζαφέρος (65' Πιέρο), Καλπουζάνης (65' Λάμπρου), Βεζυρτζόγλου, Σπυρόπουλος.

Α.Π.Ο Καστέλλας: Κηρόπουλος, Ταψής, Μανάρης, Σέλι, Σπανός, Γιαννούτσος (75' Γκούτσιας), Μακρής, Πεταλωτής (46' Λεοντής), Μήτρου, Τσιβίκας, Τζαμήχας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου