Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Α.Π.Σ Παντριαδικός – Α.Ο Ατρόμητος Βασιλικών 2 – 0



Με νίκη για τον Α.Π.Σ Παντριαδικό ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου αφού επικράτησε του Α.Ο Ατρόμητου Βασιλικών με 2 – 0 στο Γήπεδο Τριάδας.
Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (09/01) στο Γήπεδο Βασιλικών.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παντριαδικός αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8' με τον Γιαννουκάκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νικολάου για το 1 – 0.
Στο 12' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ με τον Ζήση αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Νικολάου.
Στην συνέχεια ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ευαγγελινού.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά με στόχο ένα γκολ που θα τους φέρει πιο κοντά στην επόμενη φάση ενόψει του επαναληπτικού αγώνα αλλά στο 88' ο Γιαννουκάκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 2 – 0 ελαττώνοντας τις ελπίδες των φιλοξενούμενων.

Οι ενδεκάδες:

Α.Π.Σ Παντριαδικός: Ευαγγελινός, Κούνης, Τσάλας, Μπόκαρης, Σταύρου, Σαρρής, Χασανδράς Γ., Σκριβάνος (60' Σιαράπης), Σταματίου (46' Γραμματικός), Γιαννουκάκος, Ζήσης (56' Καραμούζης).

Α.Ο Ατρόμητος Βασιλικών: Νικολάου, Μιχαλόπουλος, Καρατζάς, Αντωνίου Γ., Αντωνίου Δ., Σταματούλας, Χαρβαλιάς, Περήφανος, Πολίτης, Θεοχάρης, Ρουσοδήμος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου