Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 0



Στο μηδέν έμειναν Νίκη Βόλου και Ηρακλής Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.
Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα παρέμεινε για 19ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση παρόλο τις απουσίες.
Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 10' έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ όταν ο Πούλγκα βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βούρα.
Με την συμπλήρωση του ημιώρου η Νίκη ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά στο 34' η ομάδα του Στέλιου Μανωλά έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Φλίγκος χτύπησε εκτός φάσης τον Ρεπετσά αλλάζοντας τις αριθμητικές ισορροπίες.
Στην επανάληψη οι πράσινοι αιφνιδίασαν με τον Ζουλιώτη αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Βούρα.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Σκούφαλη, Πορτουλίδη και Κυριάκο αφού βρήκαν απέναντι τους τον εξαιρετικό για ακόμα ένα παιχνίδι Σικαλιά.

Οι ενδεκάδες:

Νίκη Βόλου: Βούρας, Φλίγκος, Βέρτζος, Κοντοδήμος, Ψιάνος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (78' Χατζής), Κυριάκος, Σκούφαλης (67' Τζιώρας), Τάντιτς (49' Λαλίν).

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Μήτσης, Γέσιτς, Ζουλιώτης, Σέγκος (79' Στεπάνοβιτς), Πούλγκα (67' Ογιαρμπίντε), Δήμου, Ρούτσης (88' Λαμπρόπουλος), Ρεπετσάς, Χαϊκάλης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου