Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ο Αυλωναρίου – Α.Ο.Ν Αρτάκης 1 – 4



Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Α.Ο.Ν Αρτάκης καθώς συνέτριψε τον Α.Ο Αυλωναρίου με 1 – 4 στο Γήπεδο Αυλωναρίου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 18' όταν ο Σκριβάνος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τσολάκος με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφαλά για το 0 – 1.
Στο 43' ο Καραχάλιος με ωραία ατομική ενέργεια πήρε την μπάλα από την μεσαία γραμμή περνώντας όλη την δεξιά πλευρά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 2.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46') ο Σκριβάνος εκτέλεσε το φάουλ και ο Καραχάλιος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφαλά για το 0 – 3.
Στο 56' ο Σκριβάνος ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Μπρεγκανάκου με τον διαιτητή να καταλογίζει αμέσως το πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Αϊβαλιώτης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 4.
Στο 77' ο Α.Ο.Ν.Α έφτασε κοντά στο πέμπτο γκολ όταν ο εξαιρετικός Σκριβάνος έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κεφαλά.
Στο 86' οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να μειώσουν όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σεϊντόπουλου ο Τσαλιάγκος Γ., έγινε κάτοχος της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Γκόγκου για το τελικό 1 – 4.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου