Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Α.Σ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου – Πέλοψ Κιάτου 1 – 3



Την ήττα γνώρισε ο Α.Σ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου από τον Πέλοψ Κιάτου με 1 – 3 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου.
Ο Ευβοϊκός αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που απέκτησε και δέχθηκε τρία τέρματα γνωρίζοντας ακόμα μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Πέλοψ και προηγήθηκαν μόλις στο 4' με τον Αυλωνίτη να γράφει νωρίς νωρίς το 1 – 0.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 12' έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Πράττο ενώ στο 27' ο Λίλιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιάνναλου για το 1 – 2 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Κιάτου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το παιχνίδι και 10' πριν την λήξη του αγώνα διαμόρφωσαν το τελικό 1 – 3 με τον Πράττο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι ενδεκάδες:

Α.Σ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου: Γιάνναλος, Κολλιοπουλος Κ. (62' Ταυλαρίδης), Τσούτης, Αυλωνίτης, Ρωμανός, Χαλιώτης Κ., (84' Μήτρου), Λύκος (62' Τζάνος), Κούτρας, Χαλιώτης Ε., Ανέστης, Κολιοπουλος Β..

Πέλοψ Κιάτου: Χασνμπέλι, Ντερτιλής, Χουσελάς, Σταύρου (64' Γκουγκουλής), Βελέντζας, Μπούκης, Πετρόπουλος, (38' Αντωνόπουλος), Παπαβασιλείου, Πράττος, Λυμπερόπουλος, Λίλιος (82' Μιχόπουλος).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου