Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Παρνασσός Αράχωβας – Α.Ο Χαλκίς 3 – 1



Το κακό του πρόσωπο παρουσίασε για ακόμα μία φορά φέτος ο Α.Ο Χαλκίς που γνώρισε την ήττα από τον Παρνασσό Αράχωβας με 3 – 1 στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχωβας.
Η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ ο Παρνασσός κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο οι νερατζούρι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7' με τον Καραφαντάρη να γράφει το 0 – 1 ενώ 10' αργότερα ο Καραμπάς με αυτογκολ έφερε το παιχνίδι στα ίσα του για το 1 – 1.
Στην συνέχεια ο Παρνασσός παρουσιάστηκε καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και στο 35' ο Παπαχαραλάμπους έκανε την ανατροπή σημειώνοντας το 2 – 1.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας την ισοφάριση ωστόσο με την συμπλήρωση 15' οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ με τον Καλλέργη να γράφει το τελικό 3 – 1.
Από το 77' και έπειτα οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγο της αποβολής του Τσώνη ωστόσο ο Α.Ο.Χ δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί με το 3 – 1 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι ενδεκάδες:

Παρνασσός Αράχωβας: Δημητράς, Καρβούζος (89' Λύτρας), Παπαχαραλάμπους, Τσώνης, Γκαλαμέλς Κ., Διβόλης, Αλαφογιάννης, Μίχας, Καλλέργης (87' Κατσικογιάννης), Μαρτιναίος (62' Μαχαίρας), Πουλούκι.

Α.Ο Χαλκίς: Σαλεμής, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς (77' Μπλατσέρης), Ευσταθίου, Καφαντάρης, Ζαφειρόπουλος (65' Φελέκης), Τστιροκλής, Θωμάς, Γκιόκας, Τσουπεής.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου