Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Βαζάκας: Μας έχει εγκαταλείψει η τύχη



Χωρίς απώλειες βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να συνεχίσει ο Ηρακλής Ψαχνών ώστε να συνεχίσει το κυνήγι της Super League ξεκαθάρισε ο Γιώργος Βαζάκας. 

Ο Γιώργος Βαζάκας δήλωσε:

Σήμερα αναμετρήθηκαν δύο πολύ καλές και δυνατές ομάδες. Η Καλλονή είναι ανάμεσα στις ομάδες που διαθέτουν τα τρία πιο ποιοτικά ρόστερ. Ο σημερινός αγωνιστικός χώρος δεν βοηθάει μια ομάδα όπως την Καλλονή. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Στα τελευταία παιχνίδια μας έχει εγκαταλείψει η τύχη και έγινε και σήμερα αυτό. Δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και αυτό μας επηρέασε αρνητικά. Το 2 - 0 ήρθε χωρίς η Καλλονή να δημιουργήσει φάσεις. Εφόσον δεν μπορέσαμε να μειώσουμε γρήγορα ήμασταν καταδικασμένοι από νωρίς. Το γκολ στο 90ο λεπτό μας έδωσε κάτι, αλλά δεν προλαβαίναμε να κάνουμε περισσότερα.
Την Τετάρτη μας περιμένει ένας τελικός. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και ελπίζουμε να κάνουμε ό,τι το καλύτερο από δω και πέρα. Ο Μπαράνκος επειδή είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να αποδώσει αυτό που μπορεί εάν τον ξεκινούσα βασικό, γιατί ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άσχημη κατάσταση.
Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που δώσαμε αυτό τον καιρό, παίξαμε πολύ καλά αν και δεν κερδίσαμε, αλλά αυτό που μας πόνεσε πιο πολύ ήταν η ήττα από τον Ηρακλή. Εκεί προβληματιστήκαμε αρκετά. Είμαστε στο παιχνίδι της ανόδου ακόμα και χωρίς τα πλεί οφ, γιατί οι ομάδες είναι όλες πολύ κοντά βαθμολογικά.
Το πρόγραμμα είναι βαρύ για όλους από δω και πέρα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να έχουμε ούτε μια απώλεια εντός έδρας, το ίδιο πρέπει να κάνει και η Καλλονή για να έχει ελπίδες να ανέβει απευθείας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου