Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Παντελής: Ο Παναιτωλικός νίκησε δίκαια



Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Νίκος Παντελής δήλωσε πως ο Παναιτωλικός πήρε δίκαια την νίκη λόγο ποιότητας και κινήτρου ενώ ευχάριστο για τον ίδιο είναι ότι οι παίκτες του πάλεψαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Συγγνώμη από τον κόσμο του Παναιτωλικού. Ήμουν απαράδεκτος και δεν έπρεπε να φερθώ έτσι. Όταν όμως ακούς από τον κόσμο ότι πήραν με λεφτά, έφτασα στο αμήν. Είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και ζητώ συγγνώμη.
Ο Παναιτωλικός νίκησε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε λανθασμένα. Αντί να παίξουμε ψηλά και να πρεσάρουμε, περιμέναμε. Στο πρώτο 45λεπτο κυνηγούσαμε συνέχεια τη μπάλα. Οι χαφ του Παναιτωλικού ήταν τελείως αφύλαχτοι και δεδομένης της ποιότητάς τους, έδειξαν καλύτερη εικόνα.
Στο δεύτερο 45λεπτο συνήλθαμε και μετά το γκολ ρισκάραμε, κάναμε εσωτερικές αλλαγές και ίσως θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Ο Παναιτωλικός λόγω ποιότητας και κινήτρου πήρε τη δίκαιη νίκη.
Το ευχάριστο για μένα είναι ότι οι παίκτες μου πάλεψαν. Ζούμε στην Ελλάδα και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα βγαίνεις και κερατάς και δαρμένος. Παίξαμε για την ομάδα μόνο. Στη συνέχεια θα πάρουν ευκαιρίες και νέα παιδιά. Εύχομαι στον Παναιτωλικό να ανέβει, γιατί ανήκει στη Super League.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου