Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Υποβιβάστηκε η Χαλκίδα Μπάσκετ



Στην Γ' Εθνική υποβιβάστηκε η Χαλκίδα Μπάσκετ ωστόσο γίνονται προσπάθειες ώστε η ομάδα την νέα περίοδο να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Δελτίο τύπου:

Η Ομάδα της Χαλκίδας, μετά από μια πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά, στην οποία συνάντησε πάρα πολλά προβλήματα, αγωνιστικά και οικονομικά κυρίως, αφού πάλεψε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, τελικά δεν τα κατάφερε, και ηττήθηκε στον ΔΟΥΚΑ, και υποβιβάστηκε στην Γ' Εθνική κατηγορία. Αυτό το μήνυμα , δεν είναι όμως το ''Κυκνειο Άσμα'' για την ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας.
Στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν εξελίξεις, ανακοινώσεις, δελτία και συνεντεύξεις τύπου, και για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε, με αναφορά σε πολλές λεπτομέρειες, και αιτίες της "πτώσης" με σημεία αναφοράς και πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά...
θα υπάρξουν και ανακοινώσεις, για την προσπάθεια που καταβάλουν κάποιοι από τους διοικούντες της Χαλκίδας, για να ''Μην Συμμετέχει'' η ομάδα μας στην Γ' Εθνική αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κατηγορία.
Εκτός αυτού η ομάδα μας είναι αυτήν την περίοδο σε πλήρη κινητικότητα, αφού και οι τέσσερις ομάδες των υποδομών μας, Παιδικό – Εφηβικό – Κορασίδες - Νεανίδες, συμμετέχουν όλες στους αγώνες των προκριματικών που διεξάγονται στην Αθήνα, για να κερδίσουν την συμμετοχή τους στην τελική εξάδα των Πανελληνίων Πρωταθληματων.
Θα επανέλθουμε σύντομα, με νέα γιατί ο "σφυγμός" του μπάσκετ υπάρχει ακόμη στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου