Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Α.Ο Κύμης: Ποιος είναι ο Γεωργίου


Τον 27χρονο τερματοφύλακα του Φωκικού έχουν βάλει στο στόχαστρο οι άνθρωποι του Α.Ο Κύμης και το Evia Sport σας παρουσιάζει ποιος είναι ο Θανάσης Γεωργίου.
 Ο Θανάσης Γεωργίου γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1986 στη Βέροια ,έχει ύψος 1,93 και αποτελεί έναν πολύ ταλαντούχο τερματοφύλακα με συνεχώς ανοδική πορεία, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στις ομάδες που έχει αγωνιστεί.
Το 2000 αποτέλεσε βασικός τερματοφύλακας της Π.Α.Ε Ακρολίμνης, ομάδας που αγωνιζόταν στο Τοπικό Πρωτάθλημα του Νομού Πέλλας, ενώ τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς μεταγράφηκε στην Ένωση Απ. Παύλου και αποτέλεσε βασικός γκολκίπερ στην Μικτή Ημαθίας.
Τον Ιούλιο του 2002 ο τότε νεαρός πορτιέρο μεταγράφηκε στην Π.Α.Ε Βέροια, ενώ το 2004 μεταγράφηκε στην Π.Α.Ε Κέρκυρα. Το 2006 αποκτήθηκε από την Π.Α.Ε Διαγόρας Ρόδου, όπου είχε 3 συμμετοχές ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά ήρθε μια μεγάλη μεταγραφή για τον Θανάση Γεωργίου στην Π.Α.Ε ΟΦΗ για 4 χρόνια, όπου αποτέλεσε για 15 αγώνες τον 2ο τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας πίσω από τον Αλέξανδρο Τζόρβα.
Το 2010 δόθηκε δανεικός από την ομάδα του ΟΦΗ στον Π.Α.Ο.Κ Κρουσώνας, ομάδα Δ' Εθνικής με τον οποίο αγωνίσθηκε ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια και το Καλοκαίρι του 2011 ο Θανάσης Γεωργίου μεταγράφηκε στην Α.Π.Σ Ζακύνθου, στην οποία αποτέλεσε βασικός τερματοφύλακας έχοντας 24 συμμετοχές και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής. Τελικά ο Φωκικός ήταν αυτός που κατάφερε να τον συμπεριλάβει στο δυναμικό του και από τις (30/06) ο 27χρονος πλέων πορτιέρο θα κυκλοφορεί ελεύθερος ώστε να υπογράψει σε ομάδα τις αρεσκείας του.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου