Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ευβοϊκός Γ.Α.Σ: Θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών


Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (29/06) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χαλκίδας το θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών από 9 έως 12 ετών και η θερινή ημερίδα αγωνιστικών κατηγοριών.
Οι μικροί κολυμβητές του Ευβοϊκού κατέκτησαν 5 χρυσά, 4 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια με πολύ καλές επιδώσεις, δείχνοντας την όρεξη και την δουλειά που γίνεται στην ομάδα.
Τρία χρυσά κατέκτησε ο Μπουζάλας Γιώργος σε 50 και 100 μέτρα πεταλούδα και στα 100 μέτρα ελεύθερο στην ηλικία των 11 ετών.
Ένα χρυσό κέρδισε ο Σκουλικαρίτης Φάνης στα 50 μέτρα ελεύθερο, ένα ασημένιο στα 100 μέτρα ελεύθερο και ένα χάλκινο στα 50 μέτρα πεταλούδα στην ηλικία των 12 ετών.
Τρία ασημένια μετάλλια κέρδισε η Αναστασίου Άννα στα 200 και 400 μέτρα ελεύθερο και 50 μέτρα ύπτιο στην ηλικία των 11 ετών.
Ένα χρυσό στα 200 μέτρα Μ.Α και ένα χάλκινο στα 200 ελεύθερο κέρδισε ο Χαμαλίδης Απόστολος στην ηλικία των 10 ετών.
Ταυτόχρονα με τους μικρούς κολυμβητές κολυμπούσαν και οι αγωνιστικές κατηγορίες για όρια.
Από πλευράς Ευβοϊκού εντυπωσιακός ήταν για άλλη μία φορά ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, στα πρόσθια, δείχνοντας την καλή κατάσταση που βρίσκεται ενόψει Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Πολύ καλές επιδόσεις και με όρια κολύμπησαν ο Δημήτρης Αναστασίου και η Πασσά Παναγιώτα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου