Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Λάμπρου: Έχει αλλάξει πολύ ο Παναθηναϊκός


Στην διαφορά του Παναθηναϊκού σε σχέση με την περσινή σεζόν στάθηκε ο Γιώργος Λάμπρου σύμφωνα με όσα δήλωσε τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Λάμπρου:

Για το χθεσινό φιλικό με τον Παναθηναϊκό:

«Κατ’ αρχάς να ευχαριστήσουμε τον Παναθηναϊκό για την τιμή που μας έκανε να παίξει στην πόλη μας. Εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Είχαμε ζητήσει μια μετέπειτα ημερομηνία, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε αργότερα και εμείς έπρεπε να κάνουμε για άλλους λόγους το παιχνίδι. Είχαμε κάνει δύο συγκεντρώσεις γνωριμίας και προσπαθήσαμε μέσα από τις δύο προπονήσεις να ανταποκριθούμε στις ανάγκες αυτού του αγώνα κόντρα σε μία πιο έτοιμη ομάδα από εμάς. Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».


Για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας:

«Ήταν απαραίτητες οι προσθήκες. Η ομάδα είχε έναν κορμό με αρκετούς έμπειρους παίκτες, όμως φέτος η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει ολόκληρο το ρόστερ. Ήταν απαραίτητη προϋπόθεση η στελέχωση της ομάδας με έμπειρους ποδοσφαιριστές».


Για την εικόνα που σχημάτισε για το «τριφύλλι»:

«Δεν είμαι αρμόδιος. Έχει αλλάξει πάρα πολύ ο ΠΑΟ. Δεν είμαι εκείνος που θα προβλέψει τι θα παρουσιάσει στο μέλλον. Για να λέμε αλήθεια δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δεν έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία και είμαστε σαφώς πιο ασθενέστεροί από τον ΠΑΟ. Από τους ξένους, ξεχώρισα τον Μέντες και Μπαϊράμι. Ήταν καλοί και οι δύο. Ωστόσο, ήταν ένα φιλικό με μία ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Δεν έχουμε δουλέψει θέματα τακτικής».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου