Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών – Α.Ο Χανίων 2 – 1


Εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του στην κατηγορία, ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 2 – 1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ομάδας του Α.Ο Χανίων, η οποία ωστόσο άφησε υποσχέσεις με την εμφάνισή της στην Εύβοια.
Το συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου προερχόταν από τη μεγάλη νίκη (3 – 1) για το Κύπελλο επί της Βέροιας και ήθελε να κάνει ένα αντίστοιχα θεαματικό ξεκίνημα και στον Νότιο όμιλο της Football League. Αν και στο ξεκίνημα του ματς έδειξε πως θα κάνει... περίπατο, αφού πέτυχε γκολ με το... καλημέρα, τα Χανιά βελτίωσαν πολύ την εικόνα τους, ισοφάρισαν κι έβαλαν δύσκολα στον Ηρακλή Ψαχνών όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.
Τα Ψαχνά παρουσία κι αρκετών φιλάθλων τους που θέλησαν να δουν την ομάδα από κοντά στη φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν μόλις στο 3' με τον Τσιμότζι να πάρουν το προβάδισμα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ηρακλής Ψαχνών κέρδισε πέναλτι από χέρι του Πυθαρούλη μέσα στην περιοχή, όμως ο Τάσος Τριανταφύλλου δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο ο οποίος απέκρουσε.
Τα Χανιά άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι και στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 27' κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Μετά το πρώτο σουτ του Λουκίνα και την απόκρουση του Πουρή, στην επαναφορά ο Τσάτσος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1 με το πρώτο γκολ της ομάδας της Κρήτης στην επιστροφή της στη Β' Εθνική μετά από 30 χρόνια.
Το... χειρότερο για τον Γιώργο Λάμπρου ήταν πως είδε και τον βασικό του τερματοφύλακα να τραυματίζεται, με τον Αθανασόπουλο να παίρνει τη θέση του Πουρή για τα Ψαχνά. Οι Χανιώτες από την πλευρά τους ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, έκαναν αρκετές ευκαιρίες, όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 70' ο Στουρνάρας κέρδισε νέο πέναλτι, ο Τριανταφύλλου ανέλαβε ξανά να το εκτελέσει κι αυτή τη φορά δεν αστόχησε για το 2 – 1.
Τα Χανιά έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 84' όταν ο Λουκίνας με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου, με τους Ψαχνιώτες να παίρνουν τελικά τη νίκη, έστω και με άγχος...

Ηρακλής Ψαχνών: Πουρής (30' λ.τ. Αθανασόπουλος), Στουρνάρας, Φοντακάρο, Τζανής, Παλαιολόγος, Τσιμότζι, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας (81' Γκεμίσης), Ντάνιελ, Κρητικός, Τριανταφύλλου.

Α.Ο Χανίων: Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς (68' Μποτωνάκης), Παπατζίκος, Πυθαρούλης, Τσάτσος, Πότσι (17' λ.τ. Χατζηησαΐας), Τσαρτσαρής, Μπουντόπουλος (78' Βασιλόγιαννης), Λουκίνας, Πάγκαλος.

Πηγή: Onsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου