Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Α.Ο Χαλκίς – Λευκάδια Νάουσας 1 – 1


Στο και πέντε, η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε να σώσει τον βαθμό στην έδρα της και να μην ηττηθεί για τέταρτη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα.
Αυτός ήταν κι ο πρώτος βαθμός που κατάφερε να πάρει φέτος η Χαλκίδα, έστω κι αν τον πήρε... με αίμα! Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στο γήπεδο και κατάφεραν να μην απειληθούν από την ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη. Όσο περνούσε η ώρα μάλιστα τα Λευκάδια απειλούσαν και την εστία της Χαλκίδας με αποτέλεσμα στο 72' να πάρουν προβάδισμα με προβολή του Ζαρογιάννη.
Τα πράγματα για την ομάδα της Εύβοιας έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν δυο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντάκας πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γκάμαρη και αποβλήθηκε.
Ωστόσο, με αρκετή πίεση στο φινάλε και παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες απο το 74', οι «νερατζούρι» κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα και να πάρουν τον βαθμό. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσαλμάς ανατράπηκε στην περιοχή, κάτι που αμφισβητούν έντονα οι φιλοξενούμενοι απο τη Νάουσα, με το πέναλτι να καταλογίζεται και να εκτελείται εύστοχα από τον Ευσταθίου για το τελικό 1-1.

Α.Ο Χαλκίς: Σουτζόγλου (65' λ.τρ. Ντουμάνης), Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης (46' Κωνσταντάκας), Ευσταθίου, Τσάφα (65' Βαλκάνος), Γκαράνης, Κάρος, Σέγκος, Τσαλμάς.

Λευκάδια Νάουσας: Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Μπρέγκου (72' Λαμπριανίδης), Μιχαηλίδης Προδρ., Πίττος, Ζαρογιάννης (88' Πηλκαδίτης), Γιαουτζής, Μιχαηλίδης Π., Εξαρχος, Δημητριάδης (74' Τσαλώνης).

Πηγή: Onsport.gr

1 σχόλιο: