Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Α.Ο Κύμης – Αμπελωνιακός 2 – 0


Εύκολα επικράτησε ο Α.Ο Κύμης του Αμπελωνιακού με 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Κύμης έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Δήμου ο οποίος ανέλαβε ρόλο πασέρ.
Ο μέσος των Κυμαίων πάσαρε στο 48' στον Φαρούκ για το 1 – 0 ενώ στο 80' έδωσε και δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά για τον Μπλατσιώτη, έτσι ώστε να διαμορφωθεί το 2 – 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον Α.Ο Κύμης διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του κ. Μπακογιάννη αφού στο 13' υποστηρίζουν ότι δεν δόθηκε πέναλτι και αποβολή σε χέρι του Πολύζου μέσα στην περιοχή. Επίσης ο Α.Ο.Κ τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 85' αντικαταστάθηκε ο τραυματίας Κοκκάλας, με τον Βαγγέλη Ντόβολη να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές του έξι λεπτά νωρίτερα.

Α.Ο Κύμης: Πάππος, Κόκκος, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσίρης (58' Φωτιάς), Τσάτσος (79' Κραβαρίτης), Κοκκάλας, Δήμου, Κεμαβόρ (71' Μπλατσιώτης), Φαρούκ, Μήτρου.

Αμπελωνιακός: Παπαδόπουλος, Ρόκας (78' Μεζίνι), Τζιαρτζάνης (78' Μαυρίδης), Πολύζος, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης, Παπανδρέου (56' Κόκκινος), Φλέγγας, Κραβαρίτης, Μπίκος, Γκαμπέτας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου