Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ένωση Απόστολου Παύλου – Α.Ο Χαλκίς 3 – 2


Ακόμα μία ήττα δέχθηκε ο Α.Ο Χαλκίς αυτή την φορά από την Ένωση Απόστολου Παύλου με 3  2 πληρώνοντας τις αποβολές και την κακή αμυντική λειτουργία.
Οι νερατζούρι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 31' λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Γκαράνη, και στο 41' πήρε προβάδισμα με τον Γκιόκα να σημειώνει το 0  1. Ο «κανονιέρης» του Μακροχωρίου (σ.σ. Καφές) έφερε το ματς στα ίσα του (1  1) στο 50' και στο 61' ο Σαρηγιαννίδης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους σημειώνοντας το 2  1. Στο 75'το γκολ του Ηλιάδη έδειχνε να καθαρίζει το παιχνίδι ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3  1 αλλά ο Α.Ο Χαλκίς μείωσε στο 88’ με τον Κιάφα στο τελικό 3  2. Στο 93' ωστόσο αποβλήθηκε και ο Μπαλαμπάνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη, με αποτέλεσμα να τελειώσουν όλα. Με δέκα παίκτες τέλειωσε το παιχνίδι και η Ένωση καθώς στο 95' ο Αργυρόπουλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ένωση Απόστολου Παύλου: Σταματέλος, Συμεωνίδης, Τριανταφυλλίδης (46' Ποζίδης), Τζεϊρανίδης, Σαρηγιαννίδης, Γεωργίου (84' Βούλγαρης), Ελευθεριάδης (46' Βούλγαρης), Πιέτρα, Καφές, Τσακαλίδης Τ., Ηλιάδης Α..

Α.Ο Χαλκίς: Ντουμάνης, Πέτσης (63' Ταυταρίδης), Μπαλαμπάνης, Καραμπάς, Γκαράνης, Ευσταθίου, Βαλκάνος, Ναουμίδης, Γκιόκας (63' Κιάφα), Κάρος, Τσατσαρώνης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου