Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Επισκόπη – Ηρακλής Ψαχνών 2 – 2


Ισόπαλος αναδείχθηκε στην Κρήτη ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στην Επισκόπη με σκορ 2 – 2 στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκόπης ''Θ. Βαρδινογιάννης''.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την Επισκόπη και τον Ηρακλή Ψαχνών οι Γκάνστον Γκονζάλες και Δημήτρης Κοιλιάρας αντίστοιχα που πέτυχαν από δύο τέρματα. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν όταν με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Κοιλιάρας εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Κρητικού και σημείωσε το 0 – 1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Επισκόπη μπήκε δυνατά στο αγωνιστικό χώρο και 10' αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα του (1 – 1) με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες ενώ στο 65' ο ίδιος παίκτης ευστόχησε από την άσπρη βούλα δίνοντας προβάδισμα στους Κρητικούς για το 2 – 1. Ωστόσο ο μέσος του Ηρακλή Ψαχνών (σ.σ. Κοιλιάρας) στο 82' κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 2.

Επισκόπη: Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελήμπασης, Πουλάκης (36' Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Σουμπασάκης (46' Σεληνιωτάκης), Τζέσι (76' Ανωγειανάκης), Τάντιτς.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Στουρνάρας, Λάμπρου, Μπακομήτρος (81' Τριανταφύλλου), Κοιλιάρας, Επιτροπάκης (81' Σπανός), Τσιμότσι, Ντάνιελ (75' Πατσατζόγλου), Κρητικός.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου