Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Α.Ο Χαλκίς: Άδεια εισόδου στα Μ.Μ.Ε


Με σχετική ανακοίνωση ο Α.Ο Χαλκίς ανακοίνωσε τους όρους που θα χορηγηθεί άδεια στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: «Ο Α.Ο Χαλκίς στα πλαίσια της εντός έδρας αγωνιστικής του υποχρέωσης της 1ης Δεκεμβρίου 2013 για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας ανακοινώνει τα εξής:

Για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την 1 Δεκεμβρίου 2013 απέναντι στον Αχιλλέα Δομοκού θα χορηγηθεί ειδική άδεια εισόδου σε όλα τα Μ.Μ.Ε τα οποία θα την αιτηθούν μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 16:00.

Η αίτηση που θα γίνεται προς το γραφείο τύπου του Α.Ο Χαλκίς θα αποστέλλεται είτε εγγράφως στα γραφεία της ομάδας είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail info@aoxalkisfc.gr. Η εν λόγω αίτηση είναι υποχρεωτικό να περιέχει τα εξής: Ονοματεπώνυμο και ιδιότητα του εκάστοτε δημοσιογράφου / τεχνικού / φωτορεπόρτερ που θα βρεθεί στο γήπεδο την ημέρα και ώρα του αγώνα.
Τον σκοπό για τον οποίο το συγκεκριμένο Μ.Μ.Ε αιτείται την άδεια εισόδου (βιντεοσκόπηση, ραδιοφωνική μετάδοση, φωτογραφική κάλυψη, κ.λ.π).
Η ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων θα γίνεται αποκλειστικά μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας.
Η βιντεοσκόπηση των αγώνων θα γίνεται είτε μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, είτε από προκαθορισμένα σημεία της εξέδρας του Δημοτικού Σταδίου.
Για το φωτογραφικό ρεπορτάζ και μόνο, θα επιτρέπεται η είσοδος των δημοσιογράφων στην περίμετρο του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλα τα Μ.Μ.Ε για το ενδιαφέρον που δείχνουν ως προς την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου