Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Γράφας: Μας έλειπε το γκολ


Ευχαριστημένος από την προσπάθεια τον ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Θωμάς Γράφας ωστόσο τόνισε πως από τους πράσινους έλειψε μόνο το γκολ.
Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών δήλωσε «Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε από την αρχή πως είχε τις δυσκολίες του. Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπήρχαν απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε το ματς και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου. Μας έλειπε μόνο το γκολ από το σημερινό παιχνίδι και φαίνεται στο γήπεδο πως κάθε εβδομάδα είμαστε καλύτεροι».
Για την αλλαγή του Κοιλιάρα ανέφερε: «Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, μπορούμε να πούμε πως ναι, έγινε για λόγους τακτικής. Θα ήθελα εδώ να πω ότι τα Ψαχνά έχουν πολλούς ποδοσφαιριστές και δεν είναι σωστό να διαβάζουμε πως ο Ηρακλής θα παίξει χωρίς αυτό τον παίκτη, ή χωρίς εκείνον».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια:

  1. «Γράφας: Μας έλειπε μόνο το γκολ από το σημερινό παιχνίδι», και από το πρoηγούμενο παιχνίδι πάλι το γκολ έλειπε, τι έγινε αγνοείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια, ο Πριόνας είχε παρατάξει πολύ σωστά την ομάδα του και έκλεισε τους διαδρόμους στον Ηρακλή Ψαχνών. Για τον Πανηλειακό τι να πω, με μια λέξη ταμπούρι.

      Διαγραφή