Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών: «Κλώτσησε» την ευκαιρία


Τους βαθμούς που θα του επέτρεπαν να μπει στην πρώτη τετράδα της Football League «κλώτσησε» ο Ηρακλής Ψαχνών μετά τους βαθμούς που άφησε στην έδρα του Αστέρα Μαγούλας.
Οι πράσινοι σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφεραν να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0 – 0) με τον Αστέρα Μαγούλας για την 10η αγωνιστική της Football League, ενώ το ίδιο συνέβη και μάλιστα με το ίδιο σκορ και την προηγούμενη αγωνιστική (9η αγωνιστική) απέναντι στον Πανηλειακό. Πάντως παρόλο που ο Ηρακλής Ψαχνών έμεινε μακρυά από την νίκη για δύο αγωνιστικές συνεχίζει να κρατάει επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού η Επισκόπη με την Καλλιθέα βρίσκονται μόλις ένα βαθμό (σ.σ. δεκαεπτά βαθμούς) μακρυά από τους πράσινους ενώ ο Α.Ο Χανίων και ο Ολυμπιακός Βόλου απέχουν τρεις (σ.σ. δεκαεννέα βαθμούς) και επτά βαθμούς (σ.σ. είσκοσιτρείς βαθμούς) αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια:

  1. μηπως να επιστρεψει ο Λαμπρου... λεω εγω τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο! Αν και ο Λάμπρου έκανε εξαιρετική δουλειά και αυτό δεν φάνηκε μόνο από τα θετικά αποτελέσματα αλλά και από την απόδοση της ομάδας.

      Διαγραφή