Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο Κύμης – Ένωση Απόστολου Παύλου 2 – 0


Την διαφορά από την Λαμία 1964 μείωσε ο Α.Ο Κύμης μετά το στραβοπάτημα των πρωτοπόρων και την επικράτηση επί της Ένωσης Απόστολου Παύλου με 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Κύμης.
Με την έναρξη του αγώνα οι Κυμαίοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 24' σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού με τον Καρατζά να σημαδεύει το δοκάρι του Σταματέλου. Στο 34' ο Δήμου με εξαιρετικό σουτ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 1 – 0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σημάδεψαν για δεύτερη φορά το δοκάρι στο 55' μετά από προσπάθεια του Φαρούκ ενώ στο 92' ο Δρόσος με εντυπωσιακή ενέργεια σημείωσε το 2 – 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ο Κύμης: Πάππος, Κόκκος, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κοκκάλας, Τσάτσιος (78' Δρόσος), Δήμου, Γεωργουδάκης (69' Ανέστης), Φαρούκ, Τσομπάνης (56' Μπλατσιώτης).

Ένωση Απόστολου Παύλου: Σταματέλος, Συμεωνίδης, Σαρηγιαννίδης, Ηλιάδης Γρ. (53' Μαυριδόγλου), Σαλέπης, Πιέτρα, Γεωργίου, Ελευθεριάδης, Καφές (44' λ.τρ. Βούλγαρης), Τσατσαλίδης, Ηλιάδης Α. (46' Σπανός).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου