Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αχιλλέας Νεοκαισαρείας – Α.Ο Χαλκίς 2 – 1


Την ήττα που την κράτησε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα γνώρισε ο Α.Ο Χαλκίς από τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας με 2 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Νεοκαισαρείας.
Με την έναρξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ αφού μόλις στο 8' ο Παυλίδης πλάσαρε ωραίο τον Ντουμάνη σημειώνοντας το 1 – 0. Στην συνέχεια οι νερατζούρι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν ένα σουτ του Γκαράνη στο 24' το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι όμως στο 60' ο Παυλίδης έδωσε με το κεφάλι στον Παμλίδη και αυτός από κοντά σημείωσε το 2 – 0. Η απάντηση του Α.Ο Χαλκίς ήταν άμεση αφού 3' αργότερα ο Τσαλμάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σακελλαρίδη μειώνοντας σε 2 – 1. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν την ομάδα της Νεοκαισαρείας ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Σακελλαρίδη ακόμα και όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Δημητρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα με το 2 – 1 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Αχιλλέας Νεοκαισαρείας: Σακελλαρίδης, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Οικονόμου, Παυλίδης (89' Κωτσιαρίδης), Παμλίδης (87' Κυρτέγος), Νάκας (50' Τζιάμας), Μακράκης.

Α.Ο Χαλκίς: Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Αυλωνίτης, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας (46' λ.τρ. Κωνσταντάγκας), Τσαλμάς, Γκαράνης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου