Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών 2 – 0


Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής καθώς επικράτησε του Ηρακλής Ψαχνών με 2 – 0 στο Ε.Α.Κ Βόλου.
Με την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας ωστόσο οι πράσινοι αρκέστηκαν σε αντεπιθέσεις και στο 16' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουμάλ με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα στον Αφρικανό επιθετικό για θέατρο. Στο 34' ο Τσούτσης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με δέκα παίκτες από νωρίς με τους ερυθρόλευκους να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό πλεονέκτημα και να βγαίνουν στην επίθεση χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Αθανασόπουλου. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έψαξε το γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 51' με τον Γκούρμα να σημειώνει το 1 – 0. Στην συνέχεια ο Ηρακλής απείλησε την εστία του Γεωργίου κυρίως με αντεπιθέσεις και εμπνεύσεις του Μπουμάλ. Στο 80' ο Μπρέσκα έφτασε κοντά στο γκολ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασόπουλου και 3' αργότερα ο Πινδώνης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0 και κλείδωσε την νίκη για τους γηπεδούχους που αύξησαν την διαφορά τους από τον δεύτερο Ηρακλή Ψαχνών στους 15 βαθμούς.

Ολυμπιακός Βόλου: Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Καπετάνος (46' Κάριλ), Κατσίκης (69' Πινδώνης), Νικολιάς, Μπρέσκα, Γκούρμα (85' Ντινόπουλος).

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος, Χ. Πατσατζόγλου, Παλαιολόγος, Τσιμόντζι, Καλαϊτζίδης (68' Γκεμίσης), Μπουμάλ (88' Ντελέκος), Στάγιτς (41' Ντάνιελ), Τσούτσης, Σταματής.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου