Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο Χαλκίς – Ρήγας Φεραίος 2 – 1


Νίκη με ανατροπή σημείωσε ο Α.Ο Χαλκίς απέναντι στον Ρήγα Φεραίο με σκορ 2 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Με την έναρξη του αγώνα οι «νερατζούρι» πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δύσκολα κατάφεραν να πλησιάσουν τα καρέ του Τσουμπέκου. Στο 38' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με το σουτ του Τσαλμά να το αποκρούει δύσκολα ο πορτιέρο του Ρήγα και να κρατάει το «μηδέν». Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Χ συνέχισε την πίεση ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 57' με τον Γκίκα να στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Ντουμάνη για το 0 – 1. Στην συνέχεια η ομάδα του Βελεστίνου οπισθοχώρησε και στο 72' ο Γκαράνης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Βαλκάνο να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να σημειώνει το 1 – 1. Οι «νερατζούρι» δεν σταμάτησαν εκεί και 3' αργότερα ο Βαλκάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Η ομάδα της Χαλκίδας με την νίκη αυτή μείωσε την διαφορά από τον Ρήγα (είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού) στους δύο βαθμούς και φλερτάρει με την παραμονή της στην Football League 2.

Α.Ο Χαλκίς: Τουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Κυρίκος (62' Κωνσταντάγκας), Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας (81' Μπαλαμπάνης), Τσαλμάς (90' Ευσταθίου), Γκαράνης.

Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Γουτούλης (80' Τσουκάλης), Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτος, Μπακάλης (69' Ζενούνι), Χατζής, Γκίκα (62' Ριγίνος), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας.

Για φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου